DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN-MAYIS AYI    YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMI (YÖGEP)  TOPLANTISI YAPILDI.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN-MAYIS AYI YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMI (YÖGEP) TOPLANTISI YAPILDI.

.

27.05.2022 471

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NİSAN-MAYIS AYI

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMI (YÖGEP)  TOPLANTISI YAPILDI.

KTS YÖGEP Nisan-Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında okullarımızdan mezun öğrencilerin üst öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi ve değerlendirme Diyadin  İmam Hatip Ortaokulu, Diyadin Anadolu İmam Hatip Lisesi  yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2021yılı mezun öğrencileri ile yapılan faaliyetler ve takip süreçleri değerlendirildi. 2021 yılı mezun öğrencilerin LGS ve AYT, TYT süreçleri değerlendirildi. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimiz ile görüşmeler sağlandı okula davet edilerek kariyer planlaması ve üst eğitim ile ilgili çalışmalar yapıldı, Mezun olan öğrencilerin yeni okullarına yerleştirme süreci sıkı bir şekilde takip edilerek destek olunması kararlaştırıldı.

Toplantı Yeri: Diyadin Anadolu imam Hatip Lisesi toplantı salonu

Toplantı saati:25 Mayıs Çarşamba / 13:30

Katılımcılar: Diyadin Anadolu İmam Hatip Lisesi İdarecilerinden DÖRT Diyadin imam hatip ortaokulundan ÜÇ olmak üzere toplam YEDİ  idareci ile gerçekleştirildi.

27-05-202227-05-202227-05-202227-05-202227-05-2022