OKULUMUZDA KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA ARALIK-OCAK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ, BİLİM, SANAT, SPOR, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ALANI

.

07.01.2022 2581

Okulumuzda öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kültürel, sportif, modern ve geleneksel sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği ortamlar oluşturduk.

İlçe eylem planı doğrultusunda  öğrencilerimizin kapalı spor solunu imkanlarından faydalandırdık. Okul bahçemizde yaptığımız sportif etkinlikler  yanısıra daha kapsamlı etkinlikler için ise ilçe yeşil saha stadı ve kapalı spor salonunda faaliyetler gerçekleştirdik.

Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişmelerine imkân tanımak için sanat veya spor alanlarında üniversiteye devam edecek öğrencilerin gerekli koşullar oluşturularak hazır bulunuşlukları sağlanmaktadır.

Okul içi yapılan faaliyetler :

Futbol müsabakaları

Voleybol müsabakaları( kız)

Voleybol müsabakaları( Erkek)

Masa tenisi müsabakaları

Koşu müsabakaları(kız)

Koşu müsabakaları(erkek)

İlçe geneli yapılan faaliyetler ve başarılar:

Futbol müsabakaları  : ilçe geneli Derece

Voleybol müsabakaları kız: ilçe geneli ikincilik

Voleybol müsabakaları Erkek: ilçe geneli ikincilik

Masa tenisi müsabakaları: ilçe geneli derece