RAMAZAN SANDIĞI

DİN ÖĞRETİMİ KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA  DEĞERLER EĞİTİMİ, BİLİM, SANAT, SPOR, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ALANINDA RAMAZAN SANDIĞIUYGULAMASI HAYATA GEÇİRİLDİ

Okulumuzda Din Öğretimi Kalite Takip Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin aktif katılımıyla zor günler yaşadığımız şu süreçte birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmak için “RAMAZAN SANDIĞI” uygulaması hayata geçirilmiştir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerinde dâhil olduğu süreçte temin edilen çeşitli gıdalar Ramazan Sandığında toplandı. Toplanan gıdalar paketlenerek Kızılay Diyadin Temsilciliğine teslim edilerek deprem bölgesine gönderilmiştir.

Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize ayrıca Kızılay gönüllülerine yürekten teşekkür ederiz.

05.04.2023 180

05-04-202305-04-202305-04-2023